Parkvej 3A, 3480 Fredensborg

Se 3D VIRTUAL TOUR HER:

Ca. 75 meter fra stisystemet i Fredensborg Slotshave.

Dette halve dobbelthus har en virkelig skøn beliggenhed og samtidig en oase af en fin lille lukket baghave, hvor man se trætoppene fra Slotshaven. Her er en dejlig ro med kun lyden af fuglesang. Dobbelthuset ligger på bysiden af Slotshaven, så I nemt kan gå ture rundt i parken og samtidig har alle byens butikker og tilbud indenfor kort rækkevidde. Det velbeliggende hus byder på 126 m2 fordelt over halvandet plan samt en hyggelig, opvokset have med læ og stenterrasse. Velkommen til!

Huset er fra 1988 og står pænt med pudset facade og rødt tegltag fra 2009. Fra hoveddøren træder du ind på et flisegulv i entréen. Fliserne fortsætter ud i bryggerset og ind i køkkenet, der er forbundet med stuen. Køkkenet har nydelige, hvide elementer i tidløst design, og hvor rummet møder
stuen, dannes en naturlig spiseplads. Stuen er belagt med lys parket og er nem at indrette hyggeligt med sofaer og tv-hjørne. Endelig indeholder stueplan også et lyst flisebadeværelse med badekar.

Førstesalen er med oprindeligt 4 værelser. I dag er boligens første sal indrettet med 2 gode værelser og en ekstra stue eller meget stort værelse. Derudover forefindes endnu et badeværelse med brus.

Derudover er der loftsrum med fast gulv over hele huset.

Havenanlægget er professionelt lavet af anlægsgartnere og står meget harmonisk med tæt randbeplantning af store rododendroner, klatreplanter og magnoliebuske. Både her og på terrassen kan I nyde solen indtil kl. 21 i højsommeren. Der også terrasse på den anden side af huset med
ladestander, og derudover har huset også carport, skur og et stort overdækket område ved den ene gavl.

Ring til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup på tlf. nr. 2843 2980 og bestil en fremvisning i dag!