Rolfsvej 11, 3000 Helsingør

Smuk indflytningsklar murermestervilla

Total ugenert have med sol fra morgen til sen aften. Skønneste beliggenhed nær strand, skov og by. Hvis disse udsagn passer på jeres drømmebolig, så kan Rolfsvej 11, 3000 Helsingør være boligen for jer.

En smuk bevaringsværdig murermestervilla fra 1927, beliggende højt hævet et af Helsingørs mest attraktive områder "Marienlyst kvarteret", blot 1 min. gang til Kongens Have og ca. 10 min. gang fra strand, skov og Helsingørs stræder og gader.

Når du ankommer til ejendommen, bemærker du hurtigt at grunden er hævet ca. halvanden meter over niveauet fra vejen, hvilket bl.a. gør at man har en af de absolut bedste grunde i området. Allerede for det øjeblik du åbner havelågen og går op mod ejendommen, bemærker du at dette er noget helt særligt. En smuk og totalt ugenert have med gammel beplantning. Samtidig har man udsigt over nabolagets huse med skoven i baggrunden.
Ejendommen er opført i røde mursten og fået udskiftet taget i 2006 til et rødt tegltag. Ejendommen er indrettet med entré med loft til kip, gæstetoilet med gulvvarme, mellemgang med trappe til kælder og 1. sal. Flot og stilrent JKE køkken fra 2020 med bordplader i tidløst design og med materiale af beton. Køkkenet er udstyret med integreret hårde hvidevarer samt quooker i vandhanen. Fra køkkenet er der udgang til den skønne baghave. Spisestuen, som er hjerterummet, ligger i forlængelse af køkkenet. Herfra kan man sidde og kigge både ud til køkkenet, ud i haven og ind til opholdsstuen hvor sofaarrangement er placeret, så man kan sidde og kigge ind i brændeovnen. Fra opholdsstuen er der adgang til hyggeligt kontor med lysindfald fra øst, syd og vest.
Førstesalen er indrettet med 2 store værelser, et skønt forældresoveværelse med udgang til balkon. Endvidere et super velholdt og pænt badeværelse med brus og kar. På badeværelset er der også gulvvarme.
Kælderen er med stort disponibelt rum som kan anvendes som hobbyrum, bryggers rum hvor der også er installeret brus, samt 2 yderligere disponible rum som kan anvendes til opbevaring eller vinkælder. Fra kælderen er der også udgang til haven.
Ydermere forefindes skur og carport.

Der er planlagt fjernvarme i området i 2024, men er ikke endeligt vedtaget. Der er ligeledes fibernet i ejendommen.

For personlig fremvisning, ring til ejendomsmægler Agnieszka på tlf. 8181 6767.