Gefionsvej 120, st. 1., 3000 Helsingør

Tilbud ønskes !

Stor stuelejlighed - 124 m2 stor rummelig 3-værelses stuelejlighed med udgang til lille have.

I et flot lejlighedskompleks opført i 2003 ligger denne skønne stuelejlighed i en yderst veldrevet ejerforening. Beliggenheden er perfekt, man er tilbagetrukket fra veje og foreningen har sin egen store parklignende have. Haven er en total skøn oase med lille sø, store rhododendroner, store græsplæner og gamle træer. Alt sammen bliver passet og plejet.

Lejligheden har energimærke B og opvarmes med fjernvarme.

Der er dørtelefon, et kælderrum og gode parkeringsforhold.

Som prikken over íét, kan du som ejer glæde dig over, at vinduerne bliver pudset udvendigt 1 gang pr. kvartal og hækken i klippes 2 gange årligt.

Der er gode chancer for at få en dejlig tilværelse her i denne skønne bolig. Lejligheden indeholder på de 124 m2 følgende: Entre med 4 store højskabe, 2 store værelser begge med skabe, pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Pænt og funktionelt køkken med integreret hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den meget store stue, hvor der både er plads til spisearrangement, sofagruppe, flygel samt en hyggelig læsekrog. Fra stuen er der udgang til den lille have.
Fra den store og højloftet stue (2,46 m) er der flot kig ud til den fælles parklignende have med de store høje træer i baggrunden.

Få en personlig fremvisning, ring til ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup på tlf. 2843 2980.