Søndermarken 52, 2. th., 3060 Espergærde

Alle de dyre ting er udskiftet i lejligheden i 2011

Kort afstand til Espergærde Centeret og stationen.

I 2011 blev denne store 4-værelses lejlighed total istandsat med følgende forbedringer dengang: Nyt køkken, nyt badeværelse med gulvvarme, nye døre og dørpaneler, ny el-tavle, nyt el og stikkontakter, nye radiatorer, nye gulve i entré, køkken og stue, nye gulvtæpper i de 3 værelser og nymalet vægge med filt. Ydermere en ny hoveddør med ekstra sikkerhed i form af branddør og ekstra låse i døren.

Lejligheden er beliggende øverst i bebyggelsen, så man har ingen larmende overboer men i stedet en flot udsigt over området og samtidig får man masser af lys ind ad vinduerne.

Lejligheden er på 89 m2 og indrettet således: Entré med fordelingsgang, stue lys med udgang til dejlig altan med vinduer, som kan skubbes til siden. 2 gode børneværelser, stort soveværelse med indbyggede skabsvæg, pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche, flot køkken med god spiseplads til 4 personer.

Store grønne arealer og hele området bliver altid passet og vedligeholdt.
Der er gode parkeringsmuligheder lige ude foran opgangen.

En super god lejlighed med en dejlig beliggenhed i Espergærde. Få min gang til indkøb, skole og stationen. Under 1 km. til Egebæksvang Skov og under 2 km. til stranden og havnen i Espergærde.

Få en personlig fremvisning, ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup på tlf. 28301059.