Bramstræde 3B, 1. mf., 3000 Helsingør

Bo midt i hjertet af Helsingørs gamle bydel!

Veldrevet ejerforening med billige ejerudgifter.

I en smuk bevaringsværdig ejendom fra 1890, udbydes nu en charmerende lejlighed til salg. Du/I kommer til at bo i en opgang med dejlige mennesker, så forudsætningen for det gode naboskab er i top.

Når du åbner hoveddøren i opgangen, står du midt i Helsingørs gamle hyggelige by, med kort afstand til alt hvad man drømmer om.

Lejligheden har en loftshøjde på over 3 meter, hvilket gør at du har mulighed for at udnytte de mange kubikmeter og lave en spændende indretning. F.eks. er der en lille hems over badeværelset med adgang fra stuen.

Når du skal ind i lejligheden er der en lille sjov detalje, idet man fra opgangen går ind i endnu en lille opgang, hvorfra der er adgang til lejligheden. Lejligheden er på 67 m2 bolig og indrettet som følgende: Entré med fliser, pænt lyst køkken med plads til lille cafébord og 2 stole. Køkkenet er udstyret med vaskemaskine. Køkkengulvet er ligeledes med samme type fliser som ligger i entréen. Og stilen er gennemført, idet man også har lavet et badeværelse med samme type fliser. Badeværelset er med en god størrelse bruseniche. Hyggelig stue, som er indrettet med spisearrangement og sofa. Kæmpe soveværelse, hvor man igen har udnyttet loftshøjden og indrettet værelset med en høj seng, hvor der er plads til skrivebord under.

Der er fra bagtrappen nedgang til en lille gårdhave med et par borde og stole.

Der er i øvrigt dørtelefon og vinduerne i ejendommen er udskiftet for ca. 10 år siden.

Er du/I til gamle trægulve, gamle fyldningsdøre, høje fodpaneler og stuk i loftet, så er denne lejlighed måske dit/jeres næste hjem.

Ring for personlig fremvisning til ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup.