Brovangsvej 102, 3140 Ålsgårde

Lave boligskatter og lav varmeudgift. Bo godt og flot i nybyg fra 2020


Romantisk murermestervilla i ét plan beliggende i landlige omgivelser i Ålsgårde. Området er udstykket i 2020 og blevet et meget populært og eftertragtet område både for børnefamilier og seniorer.

Beliggenheden er absolut i top og man har som et af de få huse en flot udsigt til marker. Grunden ligger samtidig væk fra naboerne mod syd og vest, adskilt af et lille fællesareal som ligger brak, hvor naturen får lov til at passe sig selv.

Der er dræn rundt om huset og sælger har nedgravet en regnvandstank på ca. 5.000 liter, så man altid kan vande havens græsplæne, planter og bede med gratis vand. Haven er meget solrig. Sælgers ynglings spot i haven er den lille forhøjning, hvor man kan sidde og nyde udsigten over åbne marker og samtidig sidde og se børnene lege i haven.

Murermesterstilen er traditionelt bygget i halvanden plan, men denne villa er et godt eksempel på, at arkitekturen også holder i ét plan. Udvendigt får du charmerende byggestil mens indvendigt har man glæden af den moderne komfort såsom Genvex-anlæg i huset, gulvvarme over alt som reguleres i hvert rum, centralstøvsuger, Velux vinduer med solafskæring, solceller og regn censor, jordvarme mm.

Velkommen indenfor i de 155 spændende m2, som fordeler sig således: Flisebelagt entré, praktisk bryggers/ teknikum bl.a. varmepumpe som kan tilkobles og styres fra en App. Bryggerset er bl.a. udstyret med A+ vaskemaskine og tørretumbler begge fra AEG. Lækkert køkken fra HTH med akustik loft til kip med ovenlysvindue og dobbeltdøre ud til have. Stor dejlig stue ligeledes med dobbeltdøre ud til terrasse og haven. 2 gode børneværelser med eget badeværelse. Fantastisk forældreafdeling, hvor arkitekten både har fået plads til soveværelse, kontor, walk-in-closet og lækket badeværelse med brus.

Alle klinker som er anvendt i ejendommen, er ekstra tykke og slidstærke.

Energimærke A2015 årligt varmeforbrug 1.687 kWh.
Den foreløbige vurdering 2022, gør at der er en samlet boligskat på blot kr. 36.531,- årligt.
Sælger har sørget for at el-tavlet er klargjort til elbilen.
Et isoleret og praktisk redskabsskur.
Ca. 100 m2 opbevaringsplads på loftet hvor der ligger gulvbrædder.

Rundt om hjørnet kan du købe friske grøntsager på Skibstrupvej 26 i Ålsgårde "Små lokale haver".

Ålsgårde er en af Nordkystens hyggelige byer omgivet af skøn natur. Der er ca. 10 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 5 km. til den populære sommerhus by Hornbæk. Samtidig er ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København. Området er attraktivt for børnefamilier som i stigende grad søger til området bl.a. pga. gode skoler.

Ålsgårde byder også på trænings faciliteter i Nordkysthallen, klub- og kulturliv på Bølgen, kort afstand til daginstitutioner, indkøbsmuligheder og station med togforbindelse til Helsingør. Derudover stisystem til skolen.