Sauntevej 72, 3100 Hornbæk

Hornbæk er kendt for sine vidunderlige strande, men Hornbæk har også en række kulturelle begivenheder og festivaler i løbet af året, såsom kunstudstillinger, koncerter og madmarkeder. Hornbæk Plantage er et smukt naturområde med vandrestier, cykelruter og en rig flora og fauna. Plantagen ligger i 5 minutters gå afstand fra huset, og ca. 15 minutter ned til øst stranden.

På Sauntevej 72, Hornbæk ligger der et dejligt træhus opført i 2007. Ejendommen opvarmes med varmepumpe. Da ejendommen er registreret som el-hus, får man rabat på kWh-prisen for alt forbrug som overstiger 4.000 kWh. Velkommen indenfor i huset, som med et samlet boligareal på 147 m2, med 91 m2 i stueplan og 56 m2 på 1. sal vil være den perfekte ramme for en familie med interesse for at bo i nærheden af natur, skole og børneinstitutioner, og som har følgende indretning: Entré med trappe til 1. sal, badeværelse med brus, bryggers, dejligt køkken med spiseplads og udgang til have. Endvidere hyggelig stue med udgang til have og terrasse. Der forefindes også 2 gode værelser med masser af indbyggede skabe.

På første salen er indrettet med stor dejlig lys stue, hvorfra der er en udvendig brandtrappe med nedgang til haven. I stuen er der installeret et mindre tekøkken. Endvidere et stort soveværelse samt et dejligt badeværelse med vaskemaskine. Beliggenheden er skøn, der er kort afstand til byen og indkøbsmuligheder og 3 minutters gang til Karinebæk trinbræt med togforbindelse til Helsingør eller mod Gilleleje og Hillerød. Er du til sportsaktivitet såsom tennis, så ligger tennisklubben lige på den anden side af det grønne areal øst for ejendommen, og små 5 minutter fra Hornbæk Hallens idræts faciliteter og fodbold.

Alternativ finansiering: Obligationslån med fast rente og 5 % i udbetaling ( med afdragsfrihed i 10 år) Brutto 13.004 kr. / Netto 9.675 kr. pr. måned ekskl. ejerudgifter.

Få en personlig fremvisning, ring til ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup på tlf. 2843 2980