Mørdrupvej 111D, Mørdrup, 3060 Espergærde

Skøn familiebolig med 2 badeværelser og 4 soveværelser

Idyllisk så det ud i 1912, hvor man via en lille allé kørte ind til en flot villa beliggende ud til åbne marker. Nu 111 år efter, ligger den fine velholdte hvidkalket dobbeltmuret villa her stadig, området er i 1960érne udstykket til et populært parcelhuskvarter i Espergærde.

Sælgerne har i løbet af deres lange ejerperiode bl.a. energiforbedret med hulmursisolering, udskiftet vinduer og døre, installeret centralvarme, lagt gulvvarme i vinkelstue samt kontor i stueplan. Der foreligger et energimærke med karakteren C.

Haven er en koteletgrund, godt tilbagetrukket fra vejen så ingen støjgener. Grunden er solrig og i baghaven kan man sidde ugenert på en stor solrig terrasse, hvor en del er overdækket. Ejendommen har brugsret til en lille sti, hvorfra man nemt og trygt kan gå til Mørdrup Skole, som ligger under 300 meter fra ejendommen. Der er i øvrigt kort afstand til indkøb, sportsfaciliteter og institutioner.

Velkommen indenfor i de 170 m2 bolig som er indrettet således: Entré med synlige loftsbjælker og trappe til 1. sal, husets hjerterum som er en meget stor lys vinkelstue opdelt med sofagruppe og spiseafdeling. Stuen har mange vinduespartier og 2 terrassedøre ud mod den sydvendte terrasse. I stuen er der en brændeovn som skal udskiftes. Endvidere forefindes der et kontor eller måske endnu en spisestue. Rummet ligger i forlængelse med køkkenet. Køkkenet er funktionelt med lille spiseplads.
Lille bryggers med vaskesøjle og herfra adgang til flisebadeværelse med brus og el-gulvvarme.

Førstesalen indeholder repos med synlige loftsbjælker, 3 gode soveværelser samt et pænt badeværelse med brus og el-gulvvarme.

Nedgang til lille kælder på 24 m2.

Bilen kan parkeres i carporten.