Esrumvej 59A, st. tv., 3000 Helsingør

En fin bevaringsværdig ejendom opført i 1850 og ombygget i 1981 til 4 ejerlejligheder.
Hyggelig og charmerende 3 værelses lejlighed på 66 m2 + 23 m2 højloftet kælderrum. Lejligheden har brugsret til egen terrasse.

Skøn stuelejligheden med højt til loftet og flotte trægulve. Lejligheden indeholder: Entré med skabsplads, pænt badeværelse med gulvvarme. Hyggelig stue, som både er indrettet sofahygge og spiseafdeling. Flot nyere køkken (2018) i åben forbindelse til stuen. Godt soveværelse med udgang til terrasse og et fælles havestykke. Fint kontor. For den kreative person, vil man kunne lave trappe ned fra det ene værelse til kælderrummet. Kælderrummet har klinkegulv og hvide vægge og højt til loftet.

Alt i alt en velfungerende ejerforening, med fælles vaskekælder, fælles have, brugsret til eget lille cykelskur, brugsret til egen parkeringsplads og brugsret til egen terrasse. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme. Der er nyere vinduer mod syd. Foreningen er ved at spare op til udskiftning af vinduerne ud mod Esrumvej. For nærværende lejlighed betales der kr. 800,- pr. måned til opsparingskontoen, dette beløb er inkl ejerudgifterne som fremgår af salgsopstillingen og boligannoncen.

Beliggenheden er perfekt for dem som ønsker at bo tæt på gode indkøbsmuligheder, som ligger under 200 meter fra boligen. Derudover er der kun 800 meter til det naturskønne område ved Kongens Have. Ca. 1,3 km. til stranden og ca. 1,2 km. til Helsingørs gamle charmerende gågademiljø. Få meter til offentlig transport.

Som bonusinfo, så opvarmes boligen for under kr. 600,- pr. måned.